Sista delen av Östersjöfestivalen

Idag har jag faktiskt inte varit så sliten som jag trodde att jag skulle vara. Efter fyra dagars festande så har jag faktiskt pallrat mig iväg på en promenad, druckit massa vatten och ätit nyttigt. Igår satt vi visserligen och titta på OZ medans vi drack då alla utan jag i princip inte pallade mer alkohol. Det har varit en trevlig vecka här i Karlshamn med festivalen och det är skönt att det är slut.

På fredag åker jag nog hem till mitt Stockholm för solens skull eftersom att den inte behagar att visa sig här nere. Det ska även bli kul att få träffa Ninniboll efter snart 5 veckor och hennes lilla skrutt!




Östersjö dag 2

Inne på dag 3 av 4 här på festivalen. Än så länge har jag överlevt men det börjar kännas i kroppen. Än så länge har vi bara suttit på balkongen och druckit rosé med undantag för lite kapten och cider (och när vi ätit på Siesta). Idag ska vi faktiskt ut på stan en runda. Josef kommer hit med sin fru Renée och son Oliver, och Josef ska springa Östersjöloppet, så vi ska väl stå och heja på honom!

Nu skriker magen efter mat så vi ska ge oss iväg!


















Östersjö dag1

Då har det alltså blivit dags för den årliga Östersjöfestivalen här i Karlshamn! Jag sitter på balkongen med ett glas vin och inväntar ett telefonsamtal som ska bli intressant, så jag får vänta lite med mer vin. Sebbe och Jonas sitter och spelar något spel på ps3, och Korax sitter på ett tåg på väg hit. Sen är det P.A.R.T.E.Y! :D

Tråkigt nog har det knappt varit någon sol här nere sedan jag åkte ner, så jag börjar känna mig lite blek. Ikväll ser det dessutom ut att bli regn, men å andra sidan så är det balkonghäng ikväll så det gör inte så mycket. Men jag vill ändå ha sol.









Datenight

Igår hade hjärtat planerat en dejt för oss två. Han var lite bakfull sen fredagen så det blev inte mycket att dricka för herrn mer än cola, lite bailys och något glas vin (för att hjälpa mig med hela flaskan). Vi gick och åt på Terrassen här i Karlshamn, där de har en liten "gård" där man kan sitta och äta. Jätte mysigt. Det blev löjromstoast för min del som förrätt och gravad lax på toast för mannen min. Plankstek för oss båda, men jag körde lax på planka. Efterrätt blev en bananasplitt som jag knappt åt något av, då jag hade en hel flaska vin att hälla i mig ;)

Vi avslutade kvällen hemma på balkongen med lite mer vin, och det blev väl nästan lite för mycket vin för min del. Men vatten, lite mat och HoN råder bot på det mesta :)

 

 


S.E.M.E.S.T.E.R

Äntligen semester!! Nu blir det vin varje kväll om jag får bestämma (får väl se till att köra lite träning så jag inte kommer hem till min PT och är rund och go igen)! Ska även få träffa hjärtat snart! Längtar! Inte långt kvar nu! Yeeey!


Solnedgång..

Kan inte få nog av vår utsikt och solnedgångarna...


SNART <3

Snart är det dags att få se hjärtat igen! Vi har nu varit ifrån varandra i 5 hela veckor så det ska bli härligt att ses. Semestern börjar imorgon och på lördag så ska jag och Sebbe på dejt ;) Han har planerat den själv så det ska bli spännande att se vart han tar mig någonstans! Jag hoppas i alla fall att vin inkluderas!






Tre monster

I helgen var jag hos kollegan i Arboga och spenderade tid med hans familj. Man tror att tre barn i åldern 2-7 ska ta livet av en men dessa monster var inte alltför jobbiga. Mest på morgonen när man ville sova var det störande men inte annars :)

Vi hann med grillning, vindrickande, film, shopping och en tripp till lek&buslandet i Örebro. Lek&buslandet var hur kul som helst. Klätterställningar, studsmattor, rutchkanor, bollhav och allt möjligt annat kul som även vi vuxna kunde roa oss med. Ett riktigt cardiopass för att hänga efter ungarna som sprang och klättrade. Riktigt  svettigt att slänga omkring fyra ungar i bollhavet som attakerade tillbaka med att kasta bollar på mig. När en boll träffade ögat med en smäll så orkade jag inte mer. Då blev det chill i bollhavet för min del.

En riktig nice helg har det varit och snart är det dags för semester! WOHO!


vinkurs

Idag bar det av till Arboga hem till kollegan Magnus med fru Jannice för kurs! En ganska så softkurs med vin och sol inblandat. Helt ok enligt mig :) Fick även köra mamma hem till morbror i Köping så det blev en liten tur där med för att se hur vårt gamla hus såg ut. Kvar stod det, men omgivningarna var såklart förändrade och BIG INN fanns kvar :)

Nu sitter vi här ute på verandan och dör av värme men jag klagar inte. Skönt att sitta ute i friska luften och solen och jobba .





Nya naglar

I tisdags var det äntligen dags för nya naglar! Mina rosa hade jag haft i hela sex veckor så det var dags. Hade dock inget släpp och de såg fina ut ändå men alldeles för långa för mig. Går inte att jobba med så långa naglar, kan inte dra ur en nätverkssladd från en port och då är det illa :)

Det blev franskt vita med små stenar/pärlor. Jag älskar stenar/pärlor! Stilrent och fint!


Grillkväll hos päronen

Det har varit en fin dag så jag föreslog att vi skulle grilla jag, mamma och pappa. Pappa var dock lite dålig stackarn och hade ett insulinvärde på 1.1 så han hade fått äta sockerbitar och låg och sov när jag kom. Mamma fick tända grillen innan jag kom och det fick bli en grillkväll för två. Pappa kom på fötter efter sin vila och kunde vara med i slutet innan jag åkte hem i alla fall :)








Ny telefon!

Äntligen har jag fått mig en ny telefon! Min gamla slitna HTC Hero gick mig på nerverna med allt lagg. Det gick inte att ringa, skriva mail/meddelanden, tog lång tid innan en applikation startades och mycket mer, listan kan göras lång! Nu har jag mig en HTC Desire S, som är alldeles, alldeles underbar! Visserligen är inte allt testat i den ännu men jag tror vi ska komma bra överens!

 

 

 


Blondie

Nu äntligen är utväxten puts väck, och även de slitna topparna! Therese på Saints&Sinners på Gamla Brogatan är grym! Hon vet alltid vad som behöver göras för att få till färgen och frisyren som man vill ha det. Nu har jag bara en kass mobilbild, men planen är att ta lite bättre. Vi får se när tiden räcker till mer....


99 nya händelser...

Alltså...fick en chock när jag hoppade in på fejjan... 99 nya händelser. Trodde först att det var en bugg då frejjan alltid buggar, men fel hade jag. Det är alltså Sebbes släkting som har tryckt på "gilla" på nästan alla mina bilder. Jag kan inte ens se så långt tillbaka. Men kul att hon gillar dom, eller? :)


hERP dERP

Publicerade ett inlägg för 1 timme och 33 minuter sedan och det har fortfarande inte publicerats... Gjorde även några modifikationer på bloggen som tog sin lilla tid att få igenom då det inte ville sparas. Är det ofta så här?

Update: Se på fan. Där dök det upp! Två timme senare!


bloglovin