Ny frilla

Klockan 10 var det dags att gå upp i morse för att åka in till Therese på Saints&Sinners för att bleka utväxt och klippa till burret. Kan inte påstå att jag var prima ballerina efter allt handväskevin igår. Efter 3 cheeseburgare och en cola light på McDonalds så kändes i alla fall lite bättre. Fortfarande inte på topp men tillräkligt för att klara morgonen.

Nu efter sushi, pizza och mängder med cola light så är det bara sömnen som fattas men den kan jag glömma då min första inlämningsuppgift ska vara klar i kursen Webbutveckling senast på måndag.










En kväll hos Ninni&Yonge

Det tog drygt två timmar att komma hem från jobbet. TVÅ timmar! Helt hemskt. Kvällen blev iaf bättre hemma hos Ninni&Yonge med lite Elias och lite vin. Man skulle kunna säga att jag smälte när jag lämnade över Elias till Sebbe och att han till och med gav honom flaskan <3
Och lilla jag har bytt blöja och till pyjamas och en sömnig Elias i min famn. Vad mer kan begära?

VÄLDIG lyckad kväll! Tack till er båda!










Det är inte lätt när det är svårt!

Att studera på distans trodde jag inte skulle vara så tidskrävande som det faktiskt är. Har suttot i snart tre timmar och det enda jag har fått gjort är att skriva svar på tre frågor. Jag har suttit i nästan en timme och försökt svara på ett av foruminläggen som man ska svara på men inte kommit på något smart att skriva. Jag dör!

Två kurser går jag, webutveckling och projektledning. Kvartsfart fram till jul men det är svårt! Riktigt svårt. Ska nog ramla i säng snart tror jag.

Det hade varit härligt med ett glas (läs låda) sånt här:



Den tar vi imorgon!

Doppresent

Förra helgen var det dags för dop för mitt gudbarn Elias. Här är doppresenten han fick av mig :)
Enjoy!





Inte den bästa bilden























Lite fler bilder från kick offen

Här är lite fler bilder som jag hittade i mobilen :)


































Mot Strömstad

Sitter i bilen på väg mot Strömstad och dop! Veckan har varit stressig med allt från doppresent till vad man ska ha på sig för kläder. Doppresenten blev asbra! Får visa sen så man inte avslöjar något för mamma Ninni :) Kläder däremot. Herregud! Vet inte hur många gånger jag ändrat outfit. Igår var jag till och med inne i Kista för att hitta något.

Efter ca 1½ timme där inne i gallerian så hittade jag en rosa klänning. Jättefin! Problemet var att när jag kom hem och provade den så kändes den inte bra längre. Åhhhhh! Blir galen på mig själv! Mamma kom över igår och hjälpte mig. Så tillslut efter många ombyten kom vi fram till en pennskjol och en skjorta. Nästan det som jag planerat från början. WOHO.

Nej nu håller jag på att somna här, ska glo lite Cold Case här på lappisen.







bloglovin