Nattarbete

När vanligt folk går och lägger sig på kvällen så tömmer jag och hjärtat vatten från vår tvättmaskin. Körde en tvätt igår vid 20.30 ungefär, och när den är klar vid 22.30 (jätte låååångt program) och hjärtat ska hänga tvätten märker vi att trumman där tvätten ligger är väldigt tung plus att vi ser lödder. Jag tror ju då att hjärtat har stängt av maskinen innan den är klar så jag kör ett program med bara sköljning och centrifugering. När tvätten då är "klar" så lyser en röd lampa som säger att vi måste tömma maskin#=(/&#¤( på vatten.

Klockan är nu 23.30 och där ligger vi på golvet där filtret är med en lucka som är byggd av en retard. Luckan fälldes nedåt och det var svårt att kunna ställa något under för att fånga vattnet som skulle rinna ut. Vi hade nog en halv liter vatten som inte åkte ner i lådan utan ut på golvet. Projekt tömma golvet från vatten. Det blev att ösa halva badrumsgolvet.

Trodde ju såklart att denna procedur skulle vara mycket lätt med icke. Tvätten måste tvättas om och det ska hällas i en liter vatten innan vi kör igen. Znark!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0