Red Heights

Inhandlade på H&M för ungefär ett år sedan. Priset på godingarna var 299 kronor och de fanns även i svart skinnimitation (som jag förstårs också äger). Tråkigt att det ska vara snö på alla hjärtans dag då de är klockrena :)











Pink Pumps

Skogalen som jag är (vilken kvinna är det inte), så har jag säkert över 100 par skor i mina garderober i alla möjliga färger, former och höjder. Jag tänkte ta och presentera dessa för er i olika inlägg. Alla skoinlägg kommer att hamna under kategorin, skor.

Först ut är ett par knallrosa pumps i sammet köpta på Haléns nu i somras. De kostade 499:- och jag har även sett att de fortfarande finns kvar (nu på rea 449kr). De finns i tre färger, rosa, blå och svart, och jag har äran att äga även de svarta!

Med sin 15cm höga klack, samt 5cm platå är de faktiskt riktigt sköna att gå i. Problemet är att man lätt tippar lite framåt så det gäller att hålla balansen! De rosa har jag ännu inte använt, men de svarta fick hänga med på vår kick-off i Malmö.















Höst

Ingen har väl missat att hösten är här. Alldeles för kallt ute och man behöver numera vinterjackan för att kunna vistas ute. Jag saknar värmen och solen och är inte skapt för dessa vintertider. Det är nu man börjar fundera på att flytta till Florida eller Californien. Om sex månader så kommer våren igen! Längtar redan. Denna sommar gick alldeles för fort för mig :(

 

 








Tur att hösten bjuder på fina färger iallafall

Hollywood

Igår vad det dags för Sussie att rulla ut röda mattan! I flera veckor har jag funderat på vem jag ska vara. Det har varit allt från en pirat till Pamela Anderson. Med temat Hollywood så blev det bara ännu svårare men i tisdags så bestämde jag mig äntligen!














Nya naglar

I torsdags var det dags att byta ut mina fina blåa naglar som hade temat dop efter att ha haft dessa i en månad. Denna gång fick det bli varannan rosa och varannan vit med glitter. Som vanligt är det världens bästa Keit som skapat!












bloglovin