Makeupartist?

Jag hade länge planerat att en av tjejerna på make up store på Norrlandsgatan skulle sminka mig. Tjejen var asgrym och visste precis vad som funkade med mitt ansikte. Nu 3 år senare fick jag tag i henne och det visade sig att hon flyttat till Norrköping och att hon ska utomlands på vårat datum. Typiskt.

Så nu sitter jag här i djungeln av andra makeupartister som jag inte vet någonting om. Deras portfolios visar inget som gör mig exalterad och jag känner mig körd. Men det är 3 månader kvar och jag ska väl hitta någon förhoppningsvis. Någon som är lite mer extra bra.


crtl + f5


Nu kan man uppdatera sidan för att se en ny design :)



Inbjudningskort

Då är det äntligen officiellt! Jag och Sebastian ska gifta oss! Planerna har smidits i ca 1½ månad och nu har vi äntligen gjort färdigt alla inbjudningskort samt skickat iväg dom. De var framme i början av veckan hos alla gäster och vi har redan fått positiv feedback av många som vill komma.

Paniken som nu tar över mitt huvud är funderingar på om alla inbjudningskort verkligen kom fram. Tänk om adresslappen föll av från några av kuverten, eller om vi hade fel adress till någon gäst? Jag inväntar att höra ifrån alla gäster annars får jag helt enkelt ringa och höra.

 

 

 

 


Family...

Family isn't always blood.
It's the people in your life who want you in theirs;
the ones who accept you for who you are.
The ones who would do anything to see you smile and who love you no matter what.




<3

 

Ingen har väl missat att det är lite extra mycket kärlek idag, och med det så skickade jag ett blombud till hjärtats jobb med tre röda rosor. Han blev glad ;)

Jag fick pizzahut-besök så nu är jag mätt och belåten och ska krypa upp i soffan och kolla på Bridesmaides (jag fick välja film också! måste skicka mer blomogram märker jag) och njuta lite av lyckan för stunden.

 

 


Överraskning på överraskning

I dag när jag kom hem kände jag att det var dags att få upp tavlorna jag fått av hjärtat när vi firade 4 år tillsammans. Sagt och gjort, fram med borrmaskin, skruvar, plugg, vattenpass och dammsugaren för att börja arbeta! Är man pappas flicka så är man, arbetet tog ungefär 25 minuter och det blev fina fisken :)

När hjärtat kom hem blev han såklart överraskad av mitt fina jobb, men han hade även med sig blommor och choklad (trots att jag bantar!!!) så dags att smälla i mig detta ;D

















bloglovin