1 år!

Nu har jag lånat till mig ett macroobjektiv av min kära ninni! Så nu ska här fotas bröllopsgrejer :D Fast imorgon. Tuff dag med 1-års firande av Elias. Lekt, grillat, lekt, ätit, lekt, foto, lekt, umgåts, lekt. Ungefär så. Så nu är gudmor trött och måste sova.

 

Mamman kom på idén att ge sin överenergiska son 100 bollar i miniformat.
Undrar hur kul det kommer att vara om 2 veckor. Hihihihihi.




Nattarbete

När vanligt folk går och lägger sig på kvällen så tömmer jag och hjärtat vatten från vår tvättmaskin. Körde en tvätt igår vid 20.30 ungefär, och när den är klar vid 22.30 (jätte låååångt program) och hjärtat ska hänga tvätten märker vi att trumman där tvätten ligger är väldigt tung plus att vi ser lödder. Jag tror ju då att hjärtat har stängt av maskinen innan den är klar så jag kör ett program med bara sköljning och centrifugering. När tvätten då är "klar" så lyser en röd lampa som säger att vi måste tömma maskin#=(/&#¤( på vatten.

Klockan är nu 23.30 och där ligger vi på golvet där filtret är med en lucka som är byggd av en retard. Luckan fälldes nedåt och det var svårt att kunna ställa något under för att fånga vattnet som skulle rinna ut. Vi hade nog en halv liter vatten som inte åkte ner i lådan utan ut på golvet. Projekt tömma golvet från vatten. Det blev att ösa halva badrumsgolvet.

Trodde ju såklart att denna procedur skulle vara mycket lätt med icke. Tvätten måste tvättas om och det ska hällas i en liter vatten innan vi kör igen. Znark!




Det tar sig, sakta men säkert....

Idag har jag hunnit med både att lämna in min förlovningsring på förminskning och ditsättning av diamanter samt beställt alliansringen! Äntligen! Kommer kännas mer på riktigt när jag får se ringen ;D

Vi har även varit iväg och provfotograferats av vår tilltänka bröllopsfotograf ute i Sundby Gård. Det gick väldigt bra och nu väntar jag och hjärtat med spänning på bilderna! Så snart kan vi även stryka fotografen från todo-listan!

Nu är jag astrött men väntar på att tvätten ska bli klar, zzz...

~ Hitta en brudkläning (ska och prova klänningar i en butik på lördag).
~ Välja fotograf (ska och provfotograferas under nästa vecka).
~ Välja mat till festen (provsmakning imorgon fredag).
~ Lämna in min förlovningsring för förminskning samt beställa alliansringen.
~ Sebbes kläder har vi inte ens börjat med.
~ Transport för gästerna mellan kyrka och fest måste kollas upp och ordnas.
~ Ev. byta makeup artist.
~ Hitta en gitarrist till vigseln som ska plinka iväg en låt som en vän ska sjunga.
~ Hjälpa tärnan att hitta en klänning.
~ Hjälpa min mor att hitta en klänning/något att ha på sig.
~ Se över hur mycket alkohol som kommer att behövas.
~ Planera bordsplaceringen.
~ Festprogram ska göras.
~ Bordsplaceringskort ska göras.

Nu är det mest småsaker kvar, förutom att hitta kläder till hjärtat. På måndag kör vi ett race inne i staden. Jag vet redan hur han ska se ut (klart att det är jag som bestämmer) och har bilder så vi får se om vi är glada på måndag ;)


Party Party

I lördags bar det iväg till andra sidan stan med gröna linjen. Ändhållplats Hässelby Strand. Jenny har äntligen fått tag i en lägenhet utan spindlar och andra kryp och detta firades med en brakfest! Efter 1½ timmes resande kom jag och Ninni äntligen fram och kunde påbörja vår vinkonsumtion. Ninni hade tänkt att endast köpa en flaska vin och låta mig dricka hela boxen själv, men runt 22-tiden så var den totalt tömd. Tur att jag känner mina vänner.

Sebbe kom förbi sent för att hämta oss och köra oss hem och det blev en tur förbi grillpalatset. Kycklingburgare <3
Igår låg jag och åt kladdkakesmet och tittade på Biggest Loser. Mådde väl som jag förtjänade. En sån där dag när man känner att man aldrig mer ska dricka.






Fixar frillan inför ferre!

Brudklänningen införskaffad!

Igår var jag, Ninni och mamma i Södertälje på Princessa för att kika på brudklänningar. Detta var något av det roligaste jag gjort. Mamma och Ninni gick lösa på klänningar de tyckte att jag skulle prova och jag hade inte så mycket att säga till om :) Det tråkiga var ju att det var fotografering förbjuden vilket jag kan förstå, men det hade ändå varit roligt att ha bilder på sig själv i alla klänningar.

Klänningen är en Demetrios från år 2010 och den känns verkligen jag. Det var klänning nummer 2 som provades, och vi alla tyckte redan då att det var en done deal, men, ska man prova klänningar så ska man! Det blev 4 klänningar till att prova, och när jag sedan provade nummer 2 igen så kände jag att det var klänningen med stort K. Det köptes även en slöja, även fast jag inte hade tänkt att ha någon, samt ett armband och ett par örhängen.


Jag hinner inte...

Jag börjar få panik. Det är en rad större saker som inte är klara inför bröllopet och jag fattar inte hur jag ska hinna med allt? Bakslaget igår med klänningen kom ju igentligen inte som en chock och jag borde kanske ha förberett mig mer och redan haft en backup-klänning. Men med ett hektiskt liv där jag jobbar en hel dag, följt av träning så är jag hemma sent och hinner knappt få någonting annat gjort.

Jag har massor av saker till bröllopet hemma som jag vill ta bilder på och lägga upp här men jag hittar ingen tid! Helgerna är för det mesta också uppbokade och jag hinner då inte heller göra något. Att hålla budget är inte heller det lättaste, inte om man är jag i alla fall. Jag vill såklart ha det bästa och det finaste men jag måste hitta en gräns. Måste sluta tänka på alla andra. Jag är helt utmattad.

Saker som måste göras:

~ Hitta en brudkläning (ska och prova klänningar i en butik på lördag).
~ Välja fotograf (ska och provfotograferas under nästa vecka).
~ Välja mat till festen (provsmakning imorgon fredag).
~ Lämna in min förlovningsring för förminskning samt beställa alliansringen.
~ Sebbes kläder har vi inte ens börjat med.
~ Transport för gästerna mellan kyrka och fest måste kollas upp och ordnas.
~ Ev. byta makeup artist.
~ Hitta en gitarrist till vigseln som ska plinka iväg en låt som en vän ska sjunga.
~ Hjälpa tärnan att hitta en klänning.
~ Hjälpa min mor att hitta en klänning/något att ha på sig.
~ Se över hur mycket alkohol som kommer att behövas.
~ Planera bordsplaceringen.
~ Festprogram ska göras.
~ Bordsplaceringskort ska göras.

Jag har säkert glömt ett gäng saker, men detta är det som jag kommer på nu.
Brauche hilfe bitte!





Bröllopsklänning

Jahopp. Fick min klänning igår från Kina. Tänkte vara smart och iaf testa att beställa klänningen därifrån. Det failade. Ska man skicka efter från Kina ska man nog välja en av de populära webshopparna som tex Milly, vilket jag inte gjorde. Jag beställde från Ebay. Beställde den dessutom med min längd (173cm) plus skor (10cm) men den var för kort. Den slutade ungefär vid fotknölarna. Min underkjol som jag beställde i samma veva från samma säljare blev utbytt mot en lite slöja. GREAT!

Nu är det prova klänningar som gäller. Får nog ta en veckas semester för att hinna med detta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bilder framgooglade.

Grattis på namnsdagen...

...mitt lilla gudabarn Elias!

 

 


Rompah!

Efter att ha gått i ca 1½ månad med en mascara som varit i princip helt slut så har jag äntligen gått och köpt mig en ny. Make Up Store finns ju heller inte överallt, så att hitta ett närliggande har varit ytterst omöjligt, tills idag när jag upptäckte att Kicks på Fleminggatan säljer deras produkter.

Har även varit inne på Västmanagallerian och införskaffat ett par nya leggins, efter min lilla incident hos Ninni då de sprack när jag satte mig i soffan och jag fick gå hemma hos henne och visa hela röven. Inte så kul för mig, men Ninni var skadeglad och fick andnöd.



Naglar och korsetter

Nu var det 2 veckor sedan jag gjorde nya naglar men jag har helt enkelt inte orkat lägga upp en bild, men here they are! Tuffa naglar med korsett! Som vanligt är det gjorda av Art Missy!




bloglovin