Kick off!

I torsdags var det dags för årets kick off med jobbet. Det började inte så bra då jag nästan missade planet på grund av alla fruktansvärda köer. Torsdagar brukar vara relativt lugna men inte denna! Jag anlände 1 minut över 8 till Bromma flygplats, dvs 1 minut försent för incheckning av bagage. I säkerhetskontrollen fick jag därför slänga massor av nödvändiga artiklar som gör mig fin :( Planet fick även hållas för att jag skulle hinna ombord.

Väl framme i Malmö blev det bussresa till Sturup Park Golf för konferens. Det bjöds på lunch som smakade himmelrike. Grillat med potatis, cole slaw, BBQ-sås och sallad. Så ska mat smaka! Efter lunch återgick vi till konferens och Tommy Söderberg kom och föreläste för oss om teambuilding. Riktig cool och go gamal man det där! Rekommenderas!



På kvällen blev det middag och music quizz som mitt lag fortfarande inte förstod varför vi inte vann. Det skiljde ett ynka poäng mellan oss och vinnaren, varav båda hade ett fel. Jag skyller på fusk! ;)

Fredagensmorgonen var tung. Mycket tung. Bakis och eländig blev vi upplockade av en buss 7:50 för att köra in oss till Luftkastellet i Malmö. Klockan 8.50 var vi äntligen framme efter att busschuffören kört fel 2 gånger. Inte så härligt.

Väl framme så fick vi slå oss ner bland våra Malmökollegor och lyssna på ännu en föreläsning från sportens värld, nämnligen någon från HV71 som jag inte minns namnet på. Försökt googla men inte hittat :(

Efter detta var det dags! Teambuildings aktivitet! AMAZING ADDPRO! Tyvärr finns det inte så mycket bilder från detta då de bilder som togs är interna. Men jag tog i alla fall en bild på vår bil!



Allt började med att alla lag (15 lag tror jag vi blev) fick en lapp där det stod lite olika ekvationer på. Dessa skulle vi lösa för att få loss våra bilnycklar från en kedja. All vår packning slängdes in i bilen där vi hade ytterligare koordinater för nästa stopp! Vi hade även en varsin Ipad för GPS-användning.

Mission no1 vid Turning Torso var ganska lätt. Vi kom iväg snabbare än de andra och var först på plats vid mission no2. Här blev det stopp. Vår förare körde fast bilen i leran på en åker medans vi andra stod och hakade ca 6 kg lök. Målet var 1,8 kg. ... Vi underskattade lite vad varje papperstallrik med lök skulle väga. Efter att ha fått loss bilen och all lera på mig så var vi iväg. Som näst sist.

Mission no3 klarade vi av ganska så snabbt och begav oss vidare mot mission no4. Vi fick välja mellan att skjuta vattenballonger och luftgevär. Vi valde helt klart fel. Vattenballongerna. Den stationen var vi nog på i minst 45 minuter, även no5, där vi skulle skjuta i 10 golfbollar i ett nät. Det fick bli 8 stycken innan vi var tvungna att bege oss iväg.

Slutstationen var hemlig destination, men vi hade alla börjat misstänka att det var Landskrona och ön Ven som var slutdestination. Mitt lag kom alltså sist, men åh vad roligt vi hade.

 

 

 



Kvällen avslutades med Casino Royale och middag och lite fest. Under kvällen lyckades jag vrida till knät så jag har knappt kunnat gå här hemma jag, men nu börjar det släppa.



Riktig lyckad kick-off må jag säga!

Kommentarer
Postat av: Ina

Snyggiiiiiing!! :D Jisses, vilken panik där med planet! :( Verkar som det vart en härlig helg för övrigt! ååh, maaaat! :D

2011-09-02 @ 21:16:19
URL: http://inas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0