Kick off!

I torsdags var det dags för årets kick off med jobbet. Det började inte så bra då jag nästan missade planet på grund av alla fruktansvärda köer. Torsdagar brukar vara relativt lugna men inte denna! Jag anlände 1 minut över 8 till Bromma flygplats, dvs 1 minut försent för incheckning av bagage. I säkerhetskontrollen fick jag därför slänga massor av nödvändiga artiklar som gör mig fin :( Planet fick även hållas för att jag skulle hinna ombord.

Väl framme i Malmö blev det bussresa till Sturup Park Golf för konferens. Det bjöds på lunch som smakade himmelrike. Grillat med potatis, cole slaw, BBQ-sås och sallad. Så ska mat smaka! Efter lunch återgick vi till konferens och Tommy Söderberg kom och föreläste för oss om teambuilding. Riktig cool och go gamal man det där! Rekommenderas!



På kvällen blev det middag och music quizz som mitt lag fortfarande inte förstod varför vi inte vann. Det skiljde ett ynka poäng mellan oss och vinnaren, varav båda hade ett fel. Jag skyller på fusk! ;)

Fredagensmorgonen var tung. Mycket tung. Bakis och eländig blev vi upplockade av en buss 7:50 för att köra in oss till Luftkastellet i Malmö. Klockan 8.50 var vi äntligen framme efter att busschuffören kört fel 2 gånger. Inte så härligt.

Väl framme så fick vi slå oss ner bland våra Malmökollegor och lyssna på ännu en föreläsning från sportens värld, nämnligen någon från HV71 som jag inte minns namnet på. Försökt googla men inte hittat :(

Efter detta var det dags! Teambuildings aktivitet! AMAZING ADDPRO! Tyvärr finns det inte så mycket bilder från detta då de bilder som togs är interna. Men jag tog i alla fall en bild på vår bil!



Allt började med att alla lag (15 lag tror jag vi blev) fick en lapp där det stod lite olika ekvationer på. Dessa skulle vi lösa för att få loss våra bilnycklar från en kedja. All vår packning slängdes in i bilen där vi hade ytterligare koordinater för nästa stopp! Vi hade även en varsin Ipad för GPS-användning.

Mission no1 vid Turning Torso var ganska lätt. Vi kom iväg snabbare än de andra och var först på plats vid mission no2. Här blev det stopp. Vår förare körde fast bilen i leran på en åker medans vi andra stod och hakade ca 6 kg lök. Målet var 1,8 kg. ... Vi underskattade lite vad varje papperstallrik med lök skulle väga. Efter att ha fått loss bilen och all lera på mig så var vi iväg. Som näst sist.

Mission no3 klarade vi av ganska så snabbt och begav oss vidare mot mission no4. Vi fick välja mellan att skjuta vattenballonger och luftgevär. Vi valde helt klart fel. Vattenballongerna. Den stationen var vi nog på i minst 45 minuter, även no5, där vi skulle skjuta i 10 golfbollar i ett nät. Det fick bli 8 stycken innan vi var tvungna att bege oss iväg.

Slutstationen var hemlig destination, men vi hade alla börjat misstänka att det var Landskrona och ön Ven som var slutdestination. Mitt lag kom alltså sist, men åh vad roligt vi hade.

 

 

 



Kvällen avslutades med Casino Royale och middag och lite fest. Under kvällen lyckades jag vrida till knät så jag har knappt kunnat gå här hemma jag, men nu börjar det släppa.



Riktig lyckad kick-off må jag säga!

Drömmar i kras

Under förra veckan så hittade jag och hjärtat ett hus som var perfekt beläget! Precis snett bakom Ninnis hus fanns ett rött hus, med stor uteplats med både altan och gräsmatta. Fyra rum och kök plus inredd vind. Två toaletter och plats för båda våra bilar.

Torsdag kväll skickade jag in intresseanmälan och på fredagen var huset borttaget från mäklarens sida. Ringde mäklaren som sa att huset redan var sålt. Tänker fortfarande på det huset. Det var så perfekt!!!! Men det kommer väl nya.... åh :(




Nya tag

Semestern är över och det är nu ett år kvar till nästa. Ångest har man såklart haft för att gå tillbaka till att gå upp halv sju på morgonen istället för att lägga sig vid fyra och sova till två. Men det börjar kännas ganska så skönt att få in alla rutiner igen.

Igår var det första träningspasset (om man räknar bort ett pass som kördes) sedan 4 veckor. Tappat mycket magmuskler vilket kändes på träningen. Har även lyckats lägga på mig några centimetrar här och var, men de gör man sig fort av med. Allt var jättejobbigt, men ändå skönt. Och jag har lyckats få träningsvärk ända ut i tårna!





Befodrad

Nu är man inte bara lek"tant" (hmmpf!) längre utan nu har man blivit befodrad till gudmor åt den underbara Elias! Jag är så glad! Kan inte få nog av den lille mannen som charmar tjejerna redan med sitt leende. Tack underbara Ninni och Yonge för detta <3

 

 


Idag kommer mitt hjärta hem!

Idag kommer äntligen mitt älskade hjärta hem! Sedan juni så har vi bara träffat varandra i 2 veckor vilket är väldigt lite. Han har varit nere hos sin familj och sina vänner och jag har jobbat här uppe i Stockholm. Nu äntligen så kommer han hem! Underbart!

Tänkte "publicera" ett inlägg jag skrev 3 januari 2008, när vi endast varit tillsammans i 3 månader för att fira det hela ;)


Vi började prata på irc och skickade lite musik till varandra. Trivdes i varandras sällskap helt enkelt. Första natten satt vi i 12 timmar och snackade. Gick och la mig 1 på eftermiddagen för att sova iaf några timmar.

När jag vaknade så blev det mer prat på msn (: Veckan gick och det var dags för mig att åka till Portugal med jobbet. Blev lite mobbad av min chef för alla sms jag skickade och tog emot. Allt kändes bara så väldans bra med denna kille. Under Portugalresan föreslog jag att vi skulle träffas, kände mig lite påflugen men jag bara kände att jag måste träffa denna underbara människa! Sagt och gjort, vi bestämde att jag skulle komma ner redan på onsdagen, dvs 2 dagar efter min hemkomst från portugal (som iofs endast varade i 4 dagar), och 1½ vecka från att vi börjat prata.

Jag jobbade natten mot tisdagen den veckan, och runt 3 började jag må illa. Jag kräktes och i princip bodde på toaletten på jobbet. Jag blev avbytt tidigare för att få åka hem, och allt jag tänkte på var om jag skulle klara av att åka ner eller inte. Under onsdagen skulle jag jobba 08-20 men hade lite illamående kvar. Hade dessutom redan bokat min biljett och inget skulle få mig att inte åka.

Kände mig lite bättre på eftermiddagen så jag beslutade mig för att åka. Många outfiter provades och jag kommer ihåg att det blev mina ljusblåa jeans, en t-shirt och en svart cardigan över. Och självklart skor med klack (:

En av de allra första pussarna

Resan till Arlanda var ok, var inte jätte nervös ännu. Blev lite smsande ändå, och tillslut var jag incheckad och klar och satt och väntade på att få gå ombord. Kändes som en evighet men tillslut så satt jag på flygplanet, 55 minuter ifrån att få träffa honom!! Satt och lyssnade på låtarna som han skickat till mig den där första dagen, Skillet-Comatoze och Skillet-Falling Inside The Black. Nu började det bli riktigt nervöst. Jag kände hur vi började gå nedåt.

Satt som på nålar när vi landade, inte för att vi landade utan nu för att det var läskigt. Skulle träffa honom. Allt var så verkligt. Tog aslång tid på mig för att stiga av. Hade fönsterplats och lät alla gå av först. Hade bara handbagage så man skulle slippa stå och vänta på min väska. När jag kommer in i vänthallen så sökte jag av rummet. Det var inte så stort så jag skulle lätt känna igen honom. Scanade av rummet men han fanns inte där.

Blev förstårs ännu mer nervös nu, inte för att jag trodde att han bara drivit med mig och att jag fick ta första flyget hem, utan för att jag inte hade förberett mig på ett annat scenario. Man fantiserar juh alltid om hur allt ska ske, iaf jag, dagdrömmarn no1. Såg att det fanns en till typ av vänthall med resturang, men vågade inte gå dit. Satte mig utanför. Hade precis slutat röka och sitta och vänta var inte min speciallitet direkt då eftersom att väntan = en ciggarett.

Skickade ett sms på darriga händer, ”var är du?”, och fick till svar att han snart var där. Hade ingen aning om vilken bil han hade heller, så jag satt där och försökte titta in i varenda bil som körde förbi. Stod även folk runt omkring mig, så när en bil tutade så ville man inte direkt ta åt sig, då det var till alla andra hela tiden.

Men tillslut så, gled han in på flygplatsparkeringen med sin gråa springare. Fick en kram och allt kändes jätte nervöst. Vi satt i bilen ganska så tysta om jag minns rätt från Ronneby till Karlshamn (ca 20 minuter eller så), och nästa nervösa steg skulle komma. Nu skulle jag få träffa hans mamma och hans mammas sambo!

Allt gick bra och vi gick nervöst in i hans rum för att kolla på film. Vi hann igenom ca 2 filmer utan at våga röra varandra i princip. Jäkla mesar som vi var. Under den 3e filmen så höll vi varandra nästan i handen iaf (ja detta är lite 14is men mums, man är bara ung en gång). Vi beslutade os för att sova och då, under mörkret så fick jag värsta kyssen (;

Och det är början på något alldeles underbart (;


Nyårspuss 2007-2008

Träning och pajbak!

Idag var tanken att sola så det i alla fall ser ut som att jag har varit på semester när jag kommer tillbaka till jobbet om två veckor. Enligt alla väderlekar så skulle solen vara framme hela dagen men i verkligheten så var det stora moln och en regnskur :(

Visserligen så blev det en bra dag att träna för första gången igen på två veckor. Herregud vad styrka jag har tappat! Helt otroligt på ynka två veckor bara, men jag antar att det blir så när man lever på en vindiet.

Nu ikväll har jag faktiskt lagat till två stycken pajer för första gången, och jag måste erkänna att jag är helt fantastisk på att laga till paj. Himmelskt god! Dock har jag inte smakat på taccopajen ännu, men den är säkert också helt fenomenal i smak!







bloglovin