Skorna är mina!

Minns ni inlägget om mitt problem med vilka skor jag ville ha på bröllopet? De skorna som jag ville ha var nämligen slut på Haléns där jag hittade dom, och de fanns ingen annanstans att köpa, vare sig i Sverige eller på någon annan plats i världen. Nu när man ska gifta sig så blir det ganska mycket häng på Ebay för diverse småsaker, och där hittade jag självklart skorna! Problemet där var att säljaren inte skeppade till Sverige alls utan endast inrikes. Fick idag tag i en annan säljare som sålde dessa skor och hon hade inga problem att skicka dessa till mig! Så, nu är de betalda och jag väntar med spänning!

 


Det här med en fotograf inför bröllopet...

Det är riktigt svårt att hitta en fotograf till bröllopet. Självklart så vill vi ha den bästa som finns och som tar underbara bilder hela dagen, men smakar det så kostar det därefter... Budgeten är redan lite övertraserad och en dyr, skitbra fotograf får inte riktigt plats.

Kan dessutom inte riktigt bestämma mig hur vi ska göra istället. Köra på en som inte är så dyr och tar medelmåttiga bilder hela dagen eller köra på någon som är så där svingit duktig så man gråter när man ser bilderna och bara köra vigseln och porträtt?

Att ha bilder kvar efter bröllopet känns viktigt då dagen antagligen kommer att passera i ett nafs, och bilderna är det man har kvar från dagen. Det går inte riktigt att dra ner på något annat heller då vi fått bra priser på det mesta.

Suck och stön.


yyyyyy....


What is love?

 


Life

 



Äntligen vår

Idag kan ingen i Stockholmsområdet missat att våren är här! 10 grader varmt och sol! Tog en promenad runt Norr Mälarstrand på lunchen i vinterjacka och höll på att svettas ihjäl! Dags att byta till en svalare jacka! Skönt.

På schemat idag står träning med Michael på hans studio Rebirth Wellness and Lifestyle efter jobbet. Komma i form inför det stundande bröllopet i juni!


 

 


Det brinner!

Gick ut i köket för att laga middag efter en dag med Final Fantasy 13-2. Tittar ut genom fönstret och ser rök komma från trädtopparna vid Tullinge Strand. Kollar på polisen.se och ser att det brinner! Jag och hjärtat tog självklart bilen dit för att se. Polisen hade spärrat av all trafik till den berörda vägen så det var inte mycket att "se".

Hoppas verkligen ingen människa eller något djur befann sig i huset, men enligt polisen så var huset tomt. Stackars människor.



 

 


Ringar

När vi förlovade oss 2009 så var vi på en guldsmed inne i stan och tittade på ringar. Vi ville ha breda ringar i vitt guld och jag ville ha diamanter i mitten. Den skulle se ut som Schalins ring Corona i serien Norrsken men jag ville att den skulle vara ett par millimeter bredare. Guldsmeden skulle höra av sig till oss med ett prisförslag under veckan vilket de gjorde och priset var mycket bra tyckte vi och vi slog till.

På måndagen den 21 december hämtade vi ut ringarna och självklart hade jag fått fel ring.... De hade redan från början gjort fel och kastat om siffrorna i artikelnumret för ringen. Eftersom vi skulle förlova oss på julafton fanns det ingen tid att fixa till misstaget så vi tog ringarna och gick. Kan dessutom tillägga att min ring är 4 storlekar för stor...

Nu nästan 2 år senare när det nalkas bröllop så känner vi att det dags att fixa till misstaget. Så idag har vi varit i Farsta på Smycka och tittat på ringar. Vi har fått ett väldigt bra pris på att sätta dit diamanter och även ett bra pris på själva vigselringen. De som känner mig vet att jag vill ha en stooooor diamant och jag kan säga att jag är nöjd! Nu väntar vi bara på prisförlag på att göra om vigselringen lite så den passar bättre till min förlovningsring.

Kan även berätta att vi varit runt på olika guldsmedar där de tagit hutlösa priser på jobbet med min förlovningsring. Det har varit MYCKET billigare att köpa en helt ny förlovningsring. Känns lite som lurendrejeri...


 

 


Mat

Tänkte laga lite god mat till hjärtat som en avslutning på denna vecka. Det fick bli ryggbiff med BBQ-sås, baconlindad sparris och tomater i ugn. Väldigt mumsigt!




Bröllopsskor...?

Bröllopsskor. Alla vet ju vilken skofantast jag är. Alla vet att jag äger lite för många (fast det gör jag inte). Jag trodde jag hade hittat ett par skor till bröllopet för ett par år sedan redan, men har nu börjat fundera på om jag verkligen ska ha helvita skor eller om skorna ska gå i temafärgen 'Hot Pink'?

Hittade ett par skor som var perfekta, men min storlek finns inte kvar längre... Har även kollat runt på utländska sidor men kammat hem noll.... Nu ligger sista hoppet på en säljare på Ebay som inte fraktar till Sverige, men jag bad snällt så vi får se vad personen svarar...

 

 

 

 


Dessa var ju jättesöta, men det är fel rosa :(

 

 



Blommor

Imorse när jag satt i bilen på väg till jobbet fick jag ett samtal från receptionen att någon hade skickat blommor till mig. Funderade på om det hade blivit något fel få det är min kära mor som fyller 60 idag och att blommorna helt enkelt skickats fel. Men så var det inte, blommorna var från hjärtat och det förgyllde hela min dag <3

 


Besiktning

I flera veckor som har blivit månader har jag gått och tänkt att jag måste besikta bilen. Men när det är snö och kallt ute och man inte kan tvätta bilen på ett enkelt sätt så går tankarna i graven. I tisdags kom jag ihåg detta med besiktning och bestämde mig för att beställa en tid. Jag upptäckte då att jag har kört runt med en bil med körförbud då jag skulle ha besiktat bilen senast 29 februari. Nu är ju inte det en massa dagar men när man jobbar inne i stan på Kungsholmen där det kryllar av snutar så blev jag ju lite rädd (fast i och för sig så har jag aldrig blivit stoppad under mina 10 år med körkort).

Som tur var så fanns det tider på bilprovningen i Norsborg på eftermiddagen. Tid bokades och jag åkte dit. Pärlan gick igenom felfritt! Så nu funderar jag på om jag ska sälja den eller om jag ska behålla den....

 


No regrets

 

 


Dare

 





Nya naglar

Efter att ha försökt göra naglar själv i ett halvår så gav jag upp nu i veckan. Det tar alldeles för lång tid och gelen är urkass. Efter att ha googlat runt lite och gjort efterforskningar så hittade jag en tjej som använder sig av samma gele som min förra nageltjej, Nail Selection. Denna gele sitter som berget på mina naglar och jag slipper släpp och brutna naglar. Idag flyttar hon till söder/slussen så vill ni ha läckra naglar så slå henne en pling! Art Missy.




bloglovin