Datenight

Igår hade hjärtat planerat en dejt för oss två. Han var lite bakfull sen fredagen så det blev inte mycket att dricka för herrn mer än cola, lite bailys och något glas vin (för att hjälpa mig med hela flaskan). Vi gick och åt på Terrassen här i Karlshamn, där de har en liten "gård" där man kan sitta och äta. Jätte mysigt. Det blev löjromstoast för min del som förrätt och gravad lax på toast för mannen min. Plankstek för oss båda, men jag körde lax på planka. Efterrätt blev en bananasplitt som jag knappt åt något av, då jag hade en hel flaska vin att hälla i mig ;)

Vi avslutade kvällen hemma på balkongen med lite mer vin, och det blev väl nästan lite för mycket vin för min del. Men vatten, lite mat och HoN råder bot på det mesta :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Ninni

haha med pappas mellanringar ;D då kommer man närmre :D



ÅÅh så mysigt! Såg på facebook att du nog fått i dig mycket av den där flarran ändå jag ;PpP

2011-07-17 @ 15:39:39
URL: http://ninnzanlee.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Mysigt :)

2011-07-18 @ 13:35:27
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Ina

Meen va ni är söta ihop! =) Dääämn vad du är snygg, Sabina!=)

2011-07-19 @ 08:54:56
URL: http://inas.se
Postat av: Ina

Btw, hur mycket har du gått ner?! :S =)

2011-07-19 @ 22:53:53
URL: http://inas.se
Postat av: Ina

What?! Guuu vad du är duktig!! :D Bytte du ifrån Lailani då? För honom hade du väl för ett tag sedan? Vem har du nu? (Om det inte är "L" då:)). Går du fortf efter LCHF?

1000 frågor :)

2011-07-20 @ 09:18:43
URL: http://inas.se
Postat av: Ina

Fy vad tråkigt att det var sån bortkastat tid + pengar!! :( Tycker du valde heeelt rätt! Visst, alla får köra sina olika dieter, personligen skulle jag aldrig gå på en lchf av massor olika anledningar. O när man ändå vet att man GÅR NER av att "bara" äta mindre än vad man gör av med - oavsett diet. Man "behöver" liksom inte ens träna egentligen för att göra det. Sen är det ju olika, en del gillar fett - andra inte.. men men. Det var riktigt duktigt gjort av dig. Och jättekul att du hittade en sån bra PT!! :D

2011-07-20 @ 15:12:24
URL: http://inas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0