Möhippa!

Den 19 maj dvs förra lördagen var det dags för Sebbes svensexa. Han har i flera veckor gått runt och frågat när den skulle vara och jag har gått och fnissat för mig själv här hemma och svarat honom varje gång han frågat med "idag, alla väntar inne på toaletten, i sovrummet, på ditt jobb, hemma hos Ninni&Yonge".Han har i sin tur fnissat när jag har frågat om när min ska vara och svarat ungefär samma saker.

Dagen innan hängde jag hos N&Y för att träffa Sebbes två kompisar som kom upp från Blekinge och som skulle bo där över helgen då svensexan var. Sebbe var iväg på Diablo3-LAN i Kista och hade ingen aning.
Killarna anlände och de åkte iväg för att handla inför den kommande dagen då deras kväll skulle avslutas hemma hos N&Y för grillning. Väl hemma igen hjälpte jag till att packa upp kött, jordgubbar, läsk, öl, vattenmeloner, chips, ostbågar och massa annat mums. Tillslut ringde Sebbe och det var dags för mig att åka hem då han skulle hem från lanet. Jag och Ninni bestämde oss för att sola hela lördagen på min balkong då hon inte fick befinna sig i huset.

Lördagen kom och jag fixade i ordning mig inför min provuppsättning som skulle ske inne i stan klockan 12. Killarna skulle anlända klockan 10:45 för att kidnappa Sebbe. Jag skulle kasta ut nycklar från balkongen så de lätt kunde ta sig in. Men redan vid 10 så börjar Sebbe städa överallt, och vid 10.30 får han för sig att gå ut med soporna. Jag börjar ana att det är något fuffens på gång för mig med.

Yonge ringer mig strax därefter och ber mig packa lite grejer åt Sebbe och när jag kommer upp för trappen efter att ha lämnat allt ser jag en korg i hörnet utanför min dörr från möhippemaffian. Det är alltså dags för mig med! Korgen innehåller lite sexiga(?) 80-tals-kläder som jag ska sätta på mig samt en packlista.

 

Utanför står Ninni med bilen helt klädd i chockrosa med ett stoooort vinglas och fnittrar. Min provuppsättning är såklart avbokad och vi styr kosan hem till henne där även Sofie och Åsa väntar. Vi avnjuter en brunch i solen på hennes gräsmatta (och äter en del av det som jag har plockat in i kylen dagen innan) innan vi sätter oss i bilen för en tripp hem till mig då Ninni missat att skriva ner bikini på packlistan ;) Vi ska nämligen till sparadiset för lite bubbelbad! Mycket härligt!

Hemma hos Åsa chillar vi lite innan det är dags för en "photoshot" i Årsta på bryggan vid vattnet med 3 olika peruker (tror jag det var?). Härligt väder och vi skulle nästan ha stannat kvar på bryggan, men då våra glas började sina så gick vi hem till Åsa igen där vi åt taccos och kladdkaka!

 

 

Jag fick svara på 35 frågor om Sebbe för att se hur väl vi känner varandra egentligen. Jag skulle även rita ett porträtt på Sebbe, men jag lyckades övertala(?) tjejerna om att få rita något annat då mina estetskillz inte är dom bästa. Allt detta ska presenteras på bröllopet.... spännande spännande!

Framåt kvällen så åkte vi tillbaka till Tullinge och huset för att förenas med svensexan. Tanken var väl utgång för oss tjejer men så blidde det icke. Vi hade kul i huset :)

 

Tack för en fin dag tjejer <3

 



Bilderna är stulna från Ninnis blogg då hon har alla bilder :) Hon har även mer bilder för er som vill se!


Kommentarer
Postat av: Tant Mimmi

Åhhh va skojsigt o gött d verkade vara =) , nu har du "bara" bröllopet kvar att se fram emot. Lycka till tjejen med alla bestyr. K R A M

2012-05-28 @ 16:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

RSS 2.0